top of page

In this project, the combination of colors and materials gives the appearance that the client asked for - informal, relaxed, without much seriousness. We explored the yellow along with the gray of the natural concrete to bring up this idea. At night, the steps of the staircase are illuminated, completing the harmony of the facade features. In the kitchen, we have a linear composition of a super modern cabinet, with built-in oven and mirror in the background. Even the kitchen hood goes into the minimalist aesthetic, keeping it very discreet. In the leisure area, the spotlight goes to the pool: the house seems to be floating on water, as the floor of the room advances over it.

INFORMATION

LOCATION: Uberlandia MG

STATUS: Completed

SIZE: 425 m²

SITE AREA: 462 m²

TYPE: Residential

bottom of page